De visie van Affect2U

Affect2U wil een verantwoordelijke rol opnemen in het groeiende maatschappelijke probleem van verslavingen. Wij helpen volwassenen die hun gedrag duurzaam willen veranderen door de dieperliggende oorzaken van hun verslavingsproblematiek effectief aan te pakken.

Onze missie

Affect2U verzekert een professionele, kwalitatieve behandeling en zorg aan verslaafden en een adequate begeleiding van hun familie.

Elke cliënt heeft een eigen problematiek die de aanzet was tot verslaving en/of deze mee in stand houdt. Affect2U start met een klinische diagnose en een analyse van de sociale omgeving.

Ons ervaren multidisciplinair team bestaat uit de beste klinische psychologen en therapeuten met een rijke ervaring in de cognitieve gedragstherapie, ACT, en traumatherapie, omkaderd door het 12 stappen Minnesota Model. Een onmiddellijke behandeling is mogelijk. We hebben geen wachtlijst. 

Affect2U´s residentiële behandelingen en nazorg programma’s zijn primair gefocust op het persoonlijke en individuele verhaal van de cliënt en zijn familie.

Onze holistische benadering resulteert in optimale kansen voor een aangepast sociaal, interpersoonlijk en familiaal gedrag, re-integratie in de maatschappij en een duurzaam (familiaal en relationeel)herstel. 

Onze waarden

  • Een empathische en doelgerichte ondersteuning van de cliënten en hun familie.
  • Ethisch, discreet en integer omgaan met alle betrokkenen tijdens het hele veranderingsproces in de verslavingszorg.
  • Professionele, gepassioneerde en resultaatgerichte teamleden die het hoogste niveau van deskundigheid ambiëren.
  • Een bereidheid van het team om te leren zodat we onze cliënten steeds beter kunnen helpen. 

 

visie Affect2U
Image

Vragen?

Bel de infolijn  

+32 (0) 480 67 40 18

van 7u tot 23u,
7 dagen op 7