Ik ben een gebruiker

Info voor de cliënt

Ben ik verslaafd? Zo’n vraag is moeilijk om te beantwoorden. En prettig is het al zeker niet. 

Waar ligt de grens tussen genieten en dwang? Een beetje ontspanning kan toch geen kwaad? En doet niet iedereen zoiets?

Misschien denk je dat je altijd kan stoppen als je het wil. Wellicht probeerde je dit ook al enkele keren en moest je vaststellen dat het weer niet lukte. Volgende keer beter. Maar toch knaagt het. Eerlijk zijn tegen familie en vrienden kan niet meer. Je krijgt soms black-outs of moddert maar wat aan op het werk of op school. En ook je financiële situatie heb je niet meer onder controle. Maar toch...

Zo’n gevecht met jezelf kost veel energie en drukt op je zelfvertrouwen en geluk. En dat is normaal. We lopen allemaal wel eens tegen onze grenzen aan en iedereen probeert hier zo goed en zo kwaad mogelijk mee om te gaan. Voor jou betekent dit misschien een extra glas, continu werken of seks. Alleen, je hebt er geen controle over. Het moet. En daar wil je graag vanaf.

Wat mij enorm steunt, is dat ik deel uitmaak van een fellowship. Een fellowship waarin enkel mensen zitten met hetzelfde probleem. Ik kan altijd steun en toeverlaat krijgen bij hen.

Wij zijn er om je hierbij te helpen met trauma en verslavingsproblematiek. Bij Affect2U maak je deel uit van een hechte kring van mensen met gelijkaardige ervaringen en professionele coaches in de verslavingszorg.

In een veilige omgeving - waar respect, empathie en vertrouwen de belangrijkste waarden zijn - leer je hoe je terug het stuur van je eigen leven in handen neemt. 

 

Lees meer over de verschillende vormen van verslaving waarmee wij kunnen helpen.

Kies je manier van behandeling

Bij Affect2U kan je kiezen voor een ambulant programma of een opname

Ambulante behandeling

Wekelijkse of tweewekelijkse individuele en familiale therapiesessies onder begeleiding van een professioneel team.

Opname

Een opname in onze gezellige en huiselijke omgeving waar je omringd wordt door de beste zorgen.